vineri, 22 martie 2019

Diseminare mobilitate Spania

Diseminarea în cadrul Consiliului Profesoral a activității de formare din cea de-a doua mobilitate a proiectului Erasmus+ K1 „Școala noastră - o școală în mișcare”, nr. 2018-1-RO01-KA101-048531, cursul “Innovative skills in ICT through collaborative and project-based teaching and learning” furnizat de Cervantes Training la Alcalá de Henares- Madrid- Spain, 02-09 martie 2019.
Au fost prezentate obiectivele cursului, principalele activități atât de formare cât și culturale desfașurate pe perioada mobilității. Evenimentul a inclus prezentări PPT, vizionări de filme educative, dezbateri şi analize pe baza suportului de curs, a fișelor de lucru recomandate de către cei 8 profesorii care au participat la mobilitate.
Sesiunile de informare și activitățile cu elevii școlii vor continua pe tot parcursul anului școlar 2018-2019. Prin organizarea activităților la nivel de școală ne dorim să oferim un mediu de învăţare şi implicare deschis, mult mai atractiv pentru elevi prin integrarea tehnologiei moderne în activitatea de predare.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu